loader image

Ukratko o nama

SCP Adriatica distribuira opskrbu robom i uslugama na prostoru Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Kontaktirajte nas za više informacija.

SCP je u Europi prisutan od 1998. godine s trenutno 16 podružnica u 8 zemalja: Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Italiji, Portugalu, Španjolskoj, Belgiji, Hrvatskoj i Njemačkoj.

SCP dio je PoolCorpa koji je naša matična tvrtka sa sjedištem u Louisiani, a kotira pod „Pool“ na NASDAQ burzi. S preko 4500 zaposlenika širom svijeta i 375 prodajnih centara, PoolCorp je vodeći distributer u svijetu opreme za bazene i spa opreme, te proizvoda vezanih uz slobodno vrijeme. Naše zalihe su raznolike s više od 200.000 proizvoda u našem mrežnom inventaru i distribuiraju se na više od 120.000 profesionalaca širom svijeta i obuhvaćaju građevinski materijal, zamjenske dijelove do proizvoda za njegu bazena, toplica, sauna. Kroz naš Horizon Division u SAD-u, također smo vodeći distributeri za proizvode uređenja okoliša i navodnjavanja.

Opredjeljenje SCP-a je da razvija tržište bazena i lječilišta, osiguravajući rast poslovanja naših kupaca, uz stalno unapređenje kvalitete usluge koja se nudi, a sve je usmjereno na zajednički cilj pružanja izvanredne vrijednosti.